Barnehager

Bondegårdstur er en hyggelig opplevelse for små og store. Her får ungene hilse på de fleste norske husdyra og det blir tid til kos og klapp. Bingene er laget slik at ungene kan komme inn til kaniner, høner og griser. Kanskje har vi også kyllinger, kattunger, kalver og lam som vi hilser på. Det blir enten ridning eller en tur med ponny og vogn . Hopping i høyet hører med, vi har stor fin sandkasse, nedgravet trampoline, sklie og lekestue.

Det pleier å være stor stas å sitte i gråtass hengeren opp til et hyggelig inngjerdet skogområdet der man kan grille, spise ute eller inne i ei lita hytte. Her er naturlekeplass med hytter i hver en busk, indianer leir og mulighet for å låne cowboy og indianer kostymer. Her er utedo med såpe og kaldt vann. Vår, sommer og høst har vi høner også i skogen, kanskje man kan finne et egg.

Dagen starter med informasjon om hva vi skal og hvordan man opptrer sammen med dyra.

Før jul er det mulig å møte nissefar og få en godtpose, det serveres grøt i hytta. Det er akemuligheter og rompeakebrett til utlån.

PRISER:

Ta kontakt for pristilbud

Ved bestilling send mail til Grytebakke Gård med ønske om dato og antall. Dere får så et velkomstbrev med info om regler fra mattilsynet, avbestilling osv.